top of page

Mx3 pop-up shop, galleri og studio februar 2024
Mx3 POP-UP GALLERI

Vi er tre individuelle norske kunstnere, som viser frem arbeidet vårt i pop-up butikk & kunststudio i hele februar. Besøk oss, se kunstverkene våre, snakk med oss og se noe av maleprosessen vår ettersom vi skal male her i denne perioden.


ÅPNINGSTIDER

Åpningstider 3-29 februar: Mandag-fredag: 10.00-21.00 Lørdag: 09.00-19.00


Marlen E. Flatsetø

Akrylmaling er mitt hovedmedium, ofte på mørk bakgrunn med et realistisk motiv kombinert med abstrakte elementer, min karakteristiske fargerike pourpaint og metalliske pigmenter. Jeg belyser viktige temaer gjennom kunsten min, og knytter prosjekter til veldedige formål.

@art_bymarlen

47902275


Martine B. Mortensen

Jeg maler etter følelser og hva jeg finner glede i. Masse farger, teksturer og former. «Passion is my style» og jeg vil at personligheten min skal skinne igjennom. Samtidig elsker jeg å leke med malingen.

@artby.m.b.m


Marit Spilde

Jeg er inspirert av musikk, ulike typer mennesker og stemninger. Akrylmaleriene mine er hovedsakelig figurative med abstrakte elementer, og liker å leke med alle slags motiver og medier.

@marit_spilde_art

Vi tar bestillingsverk, maler s

å oppdrag - på arrangementer og teambuildingaktiviteter!

Vi tar bestillingsverk, maler på oppdrag - på eventer og teambuildingaktiviteter!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page