top of page

Ta kontakt for bestilling

Send din forespørsel for å motta et uforpliktende tilbud

external-file_edited.jpg

Live- painting at events

Let me add some color to your next event!

_edited.png

Teambuilding

Connect your team with creative teambuilding activities

IMG_2869.jpeg

MM Live Art

The duo you want at your next event!

Robert Holan, The THIEF

Helt fra begynnelsen viste Marlen bemerkelsesverdig profesjonalitet og en genuin lidenskap for håndverket sitt. Hun nærmet seg samarbeidet med kreativitet og dedikasjon, og gjorde lokalet vårt til et lerret som blåste liv i kunsten hennes. Hennes evne til å transformere rom med sin kunstneriske visjon er intet mindre enn ekstraordinær.

Det som skilte seg ut Marlens vennlighet og samarbeidsånd. Hun fikk alle til å føle seg verdsatt og verdsatt uten problemer. Hennes varme og imøtekommende personlighet skapte et miljø der ideene fløt fritt, noe som gjorde hele prosessen hyggelig og produktiv.

Tilbakemeldingene fra våre gjester var overveldende positive, og mange uttrykte sin beundring for Marlens arbeid og atmosfæren hun var med på å skape. Det var tydelig at kunsten hennes fikk gjenklang hos publikummet vårt, og hennes tilstedeværelse ga en unik og minneverdig dimensjon til lokalet vårt.

Jeg vil anbefale Marlen på det sterkeste for fremtidige samarbeid eller kunstneriske bestrebelser. Hennes talent, profesjonalitet og vennlige oppførsel gjør henne til en fornøyelse å jobbe med, og jeg er ikke i tvil om at hun vil fortsette å utmerke seg i sin kunstneriske karriere.

Takk, Marlen for å bringe ditt bemerkelsesverdige talent og positive energi til THE THIEF. Det var en glede å samarbeide med deg, og jeg ser frem til muligheten til å jobbe sammen igjen i fremtiden.

Vennlig hilsen,

Robert Holan

Daglig leder - TYVEN

Erik Winther, DNV Business Assurance

Det var en veldig hyggelig samling/arrangement for alle. Vi fikk veldig positive tilbakemeldinger fra mange fremmøtte.

Det er alltid hyggelig!

 

Vi var veldig spente på hvordan gruppene ville løse oppgavene og jeg synes det gikk veldig bra. Alt du hadde forberedt og måten du guidet oss gjennom det gjorde at vi hadde en veldig god teambuilding i trygge omgivelser. Vi fikk utfordret de kreative sidene i en ellers konform kontorhverdag. Flott, Marlen!!

 

Erik Winther

Country Manager, DNV Business Assurance

Event and collaboration experience


August 2022
Livepainting på Art´n´Soul, The Thief Rooftop Oslo
oktober 2022
Livepainting hos Glam & Art, Via Showcase Oslo
April 2023
Livemaling på Art & Glam, Strand Restaurant Oslo
Juni 2023
Livemaling på Oslo Pride, Høymagasinet Oslo

05F05E3D-4C70-4102-A8C0-771ED6B6022F.jpeg
IMG_1338.jpeg
IMG_1616.jpeg
IMG_4327.jpeg
IMG_2385.jpeg
bottom of page